Neticams gardu pastas ar jūras veltēm

Pamatēdieni
Ilgojāties pēc mūsu receptēm? Drīzāk lasiet un, pats galvenais, saglabājiet neticami gardu pastas ar jūras veltēm recepti

Sastāvdaļas:
Spageti - 300 g
Jūras velšu salāti «Medusa» - 450 g
Saldais krējums 20% - 150 ml
Cietais siers - 100 g
Saldkrējuma sviests - 50 g
Olīveļļa - 3 ēd.k.
Ķiploki - 2 daiviņas
Garšvielu maisījums (oregano, baziliks, rozmarīns u.c.)
Sāls, pipari - pēc garšas

Pagatavošana:
Sālsūdenī izvāra spageti līdz al dente stāvoklim (gandrīz gatavi)
Saspiestas ķiploka daiviņas viegli apcepiet sviestā un olīveļļā un uzreiz izņemiet, lai eļļā paliek tikai aromāts
Pievienojiet garšvielu maisījumu, sāli un piparus, un plānā strūkliņā pielejiet saldo krējumu. Uzkarsējiet, samaziniet uguni un nedaudz karsējiet līdz sabiezē
Sajauciet jūras veltes un spageti, pievienojiet mērci un visu samaisiet
Apkaisiet ar sieru un pēc vēlēšanas dekorējiet ar zaļumiem

Viss vienkārši, un galvenais, ļoti garšīgi

Labu apetīti!
Prece pievienota grozam